Fókuszban a szem

A Sager Pharma Kft. immár hetedik éve forgalmaz szemészeti készítményeket. Cégünk a száraz szem betegség (Hyabak, Genteal) és étrendkiegészítők (ReviLut 12) területein ajánl korszerű készítményeket a páciensek számára.

A Sager Pharma alapelve, hogy értéket nyújtsunk mind a pácienseinknek, mind az egészségügyi szakembereknek. Ezt az elvet követjük a szemészeti készítményeink esetében is. Pácienseinket korszerű készítményeinken túl betegségükkel kapcsolatos információval is igyekszünk ellátni. Fontosnak tartjuk ezen túl a kapcsolatok ápolását, gyümölcsözővé tételét. Ezért jött létre a Sager Hűségprogram, amellyel pácienseinknek segítünk gazdaságosabbá tenni hosszú távú gondozásukat.

Partneri együttműködésünk által (Théa Pharma) a jövőben szeretnénk bővíteni szemészeti készítményeink körét, amely meglévő és új terápiás területeket egyaránt érint, szem előtt tartva pácienseink és a szemészetben dolgozó egészségügyi szakemberek terápiás igényét, visszajelzéseit.

Cikkek

Hogyan őrizzük meg szemünk fiatalságát?

Hogyan őrizzük meg szemünk fiatalságát?

A szem öregedési folyamatait késleltetheti a helyes táplálkozás, az UV-B sugárzás elleni fokozott védelem, a látást rontó testi betegségek kezelése és a helyes TV-nézési mód egyaránt. A rendszeres szemészeti ellenőrzés hozzájárul a szembetegségek korai felismeréséhez és hatékonyabb kezeléséhez.

Tovább...

Ideális munkahely – a szememnek!

Ideális munkahely – a szememnek!

A szem számára ideális munkahelyen tiszta, páradús a levegő, és lehetőség szerint nagyrészt természetes világítást alkalmaznak. Fontos, hogy ha mégis szükséges a mesterséges fény, annak kialakítása szakszerű legyen, illetve fokozott figyelmet fordítsanak a számítógép-monitor megfelelő elhelyezésére. Sokat segít a rendszeres szemtorna.

Tovább...

Szemtorna – miért jó? Hogyan végezzük?

Szemtorna – miért jó? Hogyan végezzük?

A szemtorna hatásosságát kevés tudományos kísérlet vizsgálta, azonban annyi bizonyos, hogy hatékony szemfáradtság és szemszárazság ellen, valamint a konvergencia-hiány miatti kettős látás gyógyításában.

Tovább...

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!